Știri de companie

• 1607-2020

Producătorul de hârtie: cerințe de proces pentru fabricarea conservelor de hârtie de ceai

Canistrele de hârtie de ceai și conservele de hârtie nu numai că îndeplinesc cerințele generale privind siguranța alimentelor, impermeabile, rezistente la umiditate și impermeabile. Acum, oamenii au, de asemenea, cerințe ridicate pentru rafinamentul ambalajului exterior al produsului. Canistrele de hârtie de ceai și conservele de hârtie au un loc în ambalaj și nu numai că au cerințe convenționale. De asemenea, trebuie să fie în conformitate cu designul și producția estetică a oamenilor.

• 1507-2020

Băut alimentar

Conservele alimentare sunt cea mai frecventă formă de ambalare a alimentelor. Există diferite forme pentru articolele conținute în ambalajul tamburului alimentar. De exemplu, fructe uscate, conserve, pulberi uscate, bomboane. Cutiile de hârtie cu cilindru alimentar sunt fabricate din carton alb alimente + hârtie acoperită cu calitate alimentară. Potrivit pentru bomboane de înaltă calitate, ciocolată, etc. Este mic și convenabil, ceea ce este convenabil pentru afișarea și promovarea afacerilor și a supermarketurilor.

• 1407-2020

Știți de ce mâncarea trebuie ambalată în conserve?

Producția noastră a fost întotdeauna în jurul liniei principale de cutii de hârtie roll-up. De ce ni se potrivesc conservele de hârtie? Acordăm o importanță deosebită igienei, iar toate ambalajele alimentare sunt foarte stricte. Datorită proprietăților conservelor: În primul rând, hârtia de aluminiu rezistentă la umiditate folosită pentru peretele interior al conservelor conservelor, pe lângă faptul că conține aluminiu, pelicula de suprafață este complet PE. Pentru proces, de asemenea, folosim tratamentul de sigilare termică, în ceea ce privește performanța de etanșare poate fi, de asemenea, umplut direct cu apă, fără scurgeri de aer. Capacul din aluminiu al hârtiei ușor de tras este din aluminiu. Conservele sunt conserve de tablă și au un strat de ulei alimentar.

• 1307-2020

Care sunt avantajele ambalajelor de hârtie?

Odată cu creșterea politicilor naționale de protecție a mediului și conștientizarea oamenilor cu privire la protecția mediului, cererea pieței de ambalaje de hârtie ecologice crește. Ca un fel de ambalaj din hârtie, conservele de hârtie sunt de asemenea favorizate de diverse industrii, în special de industria alimentară. Deci, care sunt avantajele alegerii conservelor de hârtie pentru ambalarea alimentelor?

• 1007-2020

Care sunt avantajele conservelor de hârtie kraft?

După cum știm cu toții, din ce în ce mai multe produse de pe piață folosesc hârtie și ambalajele, iar domeniul de activitate al industriei implicate este din ce în ce mai larg. Conservele din hârtie sunt fabricate din hârtie ca materii prime și sunt din materiale naturale și ecologice. Odată cu restricțiile țării asupra produselor de ambalare din plastic, ambalajele din hârtie au primit mai multă atenție și aplicare, în special în industria alimentară.

• 0807-2020

Care este diferența dintre CMYK și culorile spot?

CMYK-adică cyan, magenta (magenta), galben și negru, aceste patru culori pot fi de obicei reproduse prin aceste patru culori la imprimare;

• 0707-2020

Ce este CMYK?

CMYK este, de asemenea, numit modul de imprimare a culorilor, deoarece numele sugerează că este utilizat pentru imprimare. Există o diferență mare în comparație cu RGB: modul RGB este un mod de culoare al luminozității afișajului ecranului, puteți vedea în continuare conținutul de pe ecran într-o cameră întunecată;

• 0607-2020

Banda de etanșare personalizată

Banda de etanșare se mai numește bandă bopp, bandă de ambalare etc. Folosește folie de polipropilenă orientată biaxial BOPP ca substrat și aplică uniform emulsia adezivă sensibilă la presiune după încălzire pentru a forma 8μm-28μm.

• 2606-2020

Care sunt diferențele dintre tipărirea de carte și reviste și tipărirea revistelor?

Problema principală a publicării cărților și a tipăririi revistelor este aceeași în legătură. Tipărirea în reviste este cartea noastră comună și comună, cum ar fi manualele.

• 2506-2020

Festivalul cu barca dragonului

Festivalul Barcii Dragonului, cunoscut și sub numele de Duanyang Festival, Dragon Boat Festival, Chongwu Festival, Dragon Dragon, Zhengyang Festival, Tianzhong Festival, etc. Festivalul are loc în a cincea zi a celei de-a cincea luni lunare și este un festival popular tradițional chinez .

Obțineți cel mai recent preț? Vom răspunde cât mai curând posibil (în maxim 12 ore)

Politica de Confidențialitate